Digitale
agile services

Vi udvikler digitale produkter og services på tværs af platforme.

Iterationer

Vi kan ikke vide alt på forhånd, og som kunde bliver du inspireret undervejs. Derfor arbejder vi altid med iterative udviklingsprocesser.

Budskab

Uanset om du skal have lavet en video, et website, en App eller noget helt fjerde, skal en stor mængde information ofte segmenteres i forbindelse med dit budskab eller produkt. Vi assisterer med at reducere store mængder information til transparente budskaber, der let kan forstås af din målgruppe.

UX

Ligesom alle øvrige touch points, hvor der er interaktion mellem dit brand og jeres kunder, påvirker brugervenlighed i høj grad måden, hvorpå din virksomhed bliver opfattet online. Vi assisterer med at strukturere indhold, navigationsprincipper, wireframes og flowcharts.

Design

Vi anvender vores viden om jeres brugere aktivt i designprocessen og i udviklingen af funktionelle og brugervenlige løsninger. Vi mener, at "less is more", og tilstræber at implementere denne filosofi i vores løsninger, når vi designer responsive brugerflader på tværs af kanaler og platforme.

CMS

Når vi skal vælge din fremtidige CMS-platform, analyserer vi jeres behov og lægger vægt på jeres ønsker i forhold til integration med andre it-systemer. Når den rette platform er fundet, fremsender vi et kvalificeret bud på en løsning, der kan understøtte jeres fremadrettede behov.

Ud vikling

Vores løsninger kræver ofte avancerede webservices og intelligente integrationer, som er skræddersyet til vores kunders individuelle behov. Vi udvikler corporate websites, webportaler, e-handelsløsninger og kampagnesites til organisationer samt store og mellemstore virksomheder.

Social Media

Vi skaber sammenhængende kommunikation på tværs af digitale kanaler og supplerer med innovative kampagner, der integrerer jeres online løsninger med din virksomheds sociale medieplatforme. Vi sikrer, at der er synergi mellem jeres sociale medier og at jeres kommunikation fremstår koordineret.

Mobile apps

Vi er begejstrede for komplekse udfordringer, og vi har talent for at spotte og forfine forretnings-modellen i jeres App-projekter. Med udgangspunkt i en differentieret udvikling sikrer vi, at din App er optimeret til at give jeres brugere den bedste oplevelse på tværs af devices og platforme.

Partnere

Vi samarbejder med

Kontakt os

Danneskiold-Samsøes Allé 41 - 1434 København K

+45 60 10 66 60

[email protected]