Fokus, passion,
agilitet og kreativitet

Vi har ikke den færdige opskrift, men besidder alle de rette ingredienser.

Simplicitet

Konsulenthuse er fra Venus, og kunder er fra Mars. Kløften mellem, hvad du som kunde spørger om, og hvad vi som konsulenthus ofte svarer, kan nogle gange være stor. Hos Bungalow Copenhagen prøver vi at undgå dette ved at holde koncepter og processer så enkle som muligt og ved at lade simplicitet være fællesnævneren for vores kommunikation.

Engagement

At skabe løsninger af høj kvalitet kræver fokus, engagement og determination. Vi betragter det derfor som vores opgave, at skabe de bedste rammer for dit projekt. For at opnå dette, hengiver vi os fuldt ud til jeres brand, virksomhed samt industri og sikrer at vi har få udvalgte kunderelationer.

Indsigt

Vores løsninger er ikke baseret på vilkårlige antagelser – de er nøje tilrettelagt efter din virksomheds digitale behov. Vi er nemlig overbevist om, at indsigt skaber kvalitet og vælger derfor at bruge den nødvendige tid på at erhverve data, der underbygger de rigtige løsninger.

Samarbejde

Jeres virksomhed, har masser at bidrage med, også i de kreative og strategiske faser. Derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder i et ønske om at kombinere vores viden og kompetencer. Kun igennem et tæt samarbejde mod et fælles mål, kan vi opnå store resultater.

Til gang

Sammen definerer vi tilgangen til jeres projekt og reflekterer løbende over denne, i takt med at projektet udfolder sig. Vi elsker at byde udfordringer velkomne, og ser nødvendigvis ikke kompleksiteter som afgrænsende, men ofte som en mulighed for at tænke ud af boksen.

ressourcer

Enhver opgave er unik, og derfor også enhver tilgang. Vi har et fleksibelt netværk af konsulenter, som giver os friheden til at skabe skræddersyede teams og arbejdsprocesser, der passer til jeres projekt. På denne måde høster vi den maksimale værdi af vores ressourcer og omstændigheder.

Fakta

Bungalow Copenhagen ApS


CVR : DK-37318167

Reg. nr. : 3409
Konto. : 11798802

SWIFT : DABADKKK
IBAN : DK0430000011798802

Bank

Danske Bank
Holmens Kanal 2-12
1092 København K

Advokat

Sankt Petri Advokater
Nørregade 45
1165 København K

Bogholder

E-Bogholderen
Marstalsgade 7
2100 København Ø

Revisor

Harboe & Bille
Rygårds Allé 104
2900 Hellerup

Kigforbi

Vi holder til hos Rainmaking Loft på Holmen, Christianshavn. Kig forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak om jeres digitale behov :-)


Læs mere om vores kontor her

Konsulenter

Kent Rasmussen

Mike Andersen